четвер, 23 січня 2014 р.

Новорічні листівки

Привіт усім!

Ось уже пройшли Новорічні свята, а я тільки починаю ділитися з вами всіма нашими Новорічними творіннями :) Цього року ми задовго почали готуватися до Нового року! Початком нашої підготовки були фігурки із солоного тіста, про які я писала в нашому фото-звіті за місяць, ось ТУТ
Наступними на черзі були листівки! Майже перед самим нашим від'їздом, наша хресна Валя запропонувала нам поробити новорічні листівочки! Насправді, якби ми з Віталінкою не їхали до нашого татка, то листівок ми б наробили багато, і порозсилали би їх поштою рідним та друзям, надіюся наступного року в нас все вийде :) Але і так добре! Треба починати з малого! Цього разу ми вирішили зробити по 2 листівочки! Я свої листівочки робила для Вікусі, бо в нас були помічники, Вікуся та Віталіна! На жаль, фото процесу нема, є тільки результат!
 Тому прошу вашій увазі 2 листівочки для Вікусі, одну з яких вона планувала подарувати мамі з татом, а другу собі :)



А це дві листівочки, які створила наша хресна Валя!

А це наші листівки разом! Всі з ялиночками :)


Як бачите, якихось спеціальних матеріалів та приборів для виготовлення листівок майже не потрібно (окрім фігурного кутового дироколу, але можна обійтися і без нього)! 

Для 4-ох листівок ми використали:
- 4 аркуші кольорового картону
- різнокольорові ґудзики 
- стрічки
- новорічне конфеті та паєтки у вигляді зірочок
- двосторонній скотч
- клей
- фігурні ножиці
- кутовий фігурний дирокол Fiskars

 Нам було дуже весело створювати простенькі новорічні листівочки з нашими помічничками! Вікуся була в захваті, і навіть розгубилася, яку ж листівку вона хоче подарувати мамі з татом, а яку хоче залишити собі! А Віталінка, так нам допомагала, що прорізала собі ножицями дірочку в штанцях :)

Ось і все! Дякую, що завітали!
До зустрічі!

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...