четвер, 31 жовтня 2013 р.

"Мій світ в трилітровій банці"

Привіт усім! Вчора на СвітМам я зустріла ось такий чудовий Фото-проект ФМ "Мій світ в трилітровій банці" започаткований Крістіною Кушнерчук, одною зі світмамочок! Перше я побачила пост Каьюшки Уліточки, її пост, або точніше її світ у банці, мене надихнув, потім ще почитала і подивилась пости других мам, і вже засинаючи думала, що сьогодні обов'язково зроблю таке собі! 
І справді, зробила! Мені дуже сподобалася ідея! 
Представляю вашій увазі свій світ, який вмістився в 3-літрову банку!!!

Ось фото цілої банки з наповненням з різних ракурсів



Баночка в мене вийшла повна!



Почну з самого видного і важливого! Я люблю все хенд-мейд у всіх його проявах, і подарунки і побутові речі! Люблю і отримувати подарунки зроблені руками і робити теж подарунки люблю! Тому на цьому фото хен-мейд речі, зайчика купила в Світлани Кодратенко на СМ, ляльку мотанку, купила на День Незалежності в майстрині (в нас кожного року на День Незалежності проводять виставку-продаж народних майстрів, люблю там гуляти, це в нас основний план, і вже традиція купити якусь дрібничку), а також на фото заколка для волосся, яку я купила у Віри Рябчун теж на СМ! Також ця заколка символізує те, що я люблю аксесуари для волосся, хоча воно в мене зараз коротке :)


Люблю фарбувати нігті сама собі, не вмію вимальовувати складні малюнки та елементи, але вмію гарно та рівно покрити лаком, французький манікюр, люблю використовувати блискітки-пісочок!!!


Люблю шарфи!!! Починаючи з осені і до весни люблю носити шарфи, будь-які, має обов'язково бути прикрита шия (люблю, щоб саме в шию було тепло, хоча і в мороз можу ходити без шапки!), звідти і з'явилася любов до шарфів!


На наступному фото приклади моїх робіт! Люблю, бісероплетіння (з нього і почалась моя любов до виробів ручної роботи), і ланцюжок для пусттушки моїй коханій донечці! 


Також я люблю прикраси! Не обов'язково коштовні! В мене дуже багато не цінних матеріально, але дуже цінних для мене речей! Ось, наприклад, ці намиста: одне куплене в магазині, дуже його люблю За те, що воно таке різнокольорове, не можна мати поганий настрій, коли його одягаю; і друге - з полімерної глини, подарунок від моєї подруги Олі Хеленюк, ось тут альбом з її роботами!


Також люблю кулони і підвіски! Це мої улюблені!!! 


Люблю сережки!!!! Різні!!!! Квіточки - це теж хенд-мейд!!!


А це машинка з Кіндер Сюрприза, ще моя, зараз нею грається моя плимінничка і доня! А ще вона символізує моє хотіння мати машину!!! "Мечтать не вредно..." Як то кажуть! :)


Люблю збирати магніти на холодильник! Ось мій найновіший! Із солоного тіста (купила на День міста Рівного)


Дуже важливу роль у моєму повсякденному житті відіграють ось ці дві речі, бальзам для губ і крем для рук! Не люблю, щоб відчуття сухості на руках, а губи починаю кусати, якщо сухі.... (Не сприйміть за рекламу Оріфлейма, хоча бальзам якраз саме оріфлеймовський використовую, а креми для рук різні)


Люблю годинники! І люблю, щоб іх було багато, щоб можна було до різного одягу носити або під різний настрій, і мені в принципі не головне, щоб вони були дорогі! Мені основне, щоб вони мені подобалися!


А це ще одне моє захоплення: скрапбукінг, я, звичайно, в ньому повний аматор, але все ж таки щось вмію, і люблю! Це штампики і фігурний дирокол! 


Водночас, ці штампи також символізують мою професію, я викладач англійської мови, і люблю свою роботу!


А цей штампик стосується моєї доні! Спеціально замовляла, коли дізналася, що в нас буде донечка!!!!


А це основний атрибут, результат якого - найголовніше в моєму житті зараз - наша доня - Віталіна! :) (Тестик чекає черги попасти у фотоальбом, який я роблю для нашої дєтки!)


На цьому фото чохол для мобільного, який уособлює собою сам мобільний телефон, куди без нього :), тим паче, що він в мене дуже функціональний, а мобільний телефон у свою чергу уособлює планшет, і фотоапарт по сумісництву. Дуже важливі речі, з планшетом проводжу багато часу (тоді, коли Віталіна спить або засинає, і вночі...), а фотоапарат як у всіх! Люблю фотографувати Віталіну! 


Ще люблю шити! На наступних фото нитка з голкою та ґудзики із зображеннями швейної машини (цей ґудзик уособлює мою швейну машиночку!!!!) та шпульки з ниткою.



Фото нас - нашої сім'ї! Мій коханий чоловік і моя кохана донечка! :)


Ну і останнє - це моя дисертація, яка не покидає моїх думок, навіть зараз, коли я в академвідпустці і в декреті, і буде висіти над моєю головою до того часу поки не напишу принаймні, вже не кажу про захист... Це фото статті, яку я опрацьовую на дисертацію! 


Ось такий мій світ, мої вподобання та хобі!
Можливо щось і забула, але то мабуть не таке і важливе у моєму житті!
Надіюсь вам було цікаво!
Дякую, що завітали, і до нових зустрічей!!!!

суботу, 19 жовтня 2013 р.

Наш день - 11 місяців

Привіт усім!!!

Нам вже скоро 1 рік, сьогодні вже 9 жовтня!!! Тому сьогодні в нас ще фото звіт за 11 місяців!
Сьогодні ми встали в 10 год, точніше Віталіна встала в 10 годин, поки Віталіна ще трохи товклася в ліжку я ще додрімувала (засиділась трохи звечора в Інтернеті і так не хотілося вставати...)
Я десь продерла очі в 10.20! І далі в нас стандартна програма: горщик, мама перевіряє пошту, скайп (чи може наш татко є на зв'язку), а також заходить у Світ Мам :) Потім ми одягаємося!!! Спочатку одягається Віталінка, потім мама! Після того мама застеляє ліжечко і приводить кімнату в порядок :)
Все, справилися! Можна йти далі! На черзі в нас вмивання та чистка зубів! Але поки мама вмиється, Віталінка трохи похазяйнує :)




Ну все пора чистити зубки! У Віталінки є її особиста справжня зубна щіточка (Oral B Stages - 1)! В нас це вже щоранкова процедура! Мама чистить зубки і Віталінка!!! Цікаво, що вона не просто гризе щітку, а справді пробує чистити зубки (деколи чути, що вона попадає :) !!!)





Мама і Віталінка чистять разом!



Віталіна однією рукою тримає свою щітку, а другою допомагає мамі :)))


Поки ми прихорошувались та прибирали в кімнаті, на кухні варився нам сніданок! Нам бабуся щоранку чистить декілька картоплинок, і залишає в кастрюльці, щоб ми зварили! Як тільки я встаю, відразу включаю! І поки ми там зберемося, то картопелька вже готова! Тепер її треба помняти і додати сметанки або масла, зробити салатик і т.д. Поки я готую все, Віталінка ходить по диванчику біля стола! На вихідні ми трохи хворіли з Віталіною, в нас був найнеприємніший нежить, і Слава Богу більше ніяких симптомів, і ще у двох одночасно все почалося... І приблизно однаково закінчилося, найгіршим днем була п'ятниця, було скрутно, почувалися ми погано... Носи забиті, дихати важко, сопліки течуть... У Віталіни це вперше так, то вона бідолашка не могла з цим змиритися. Так от, наша бабця різко накупляла різних імуно-стимулюючих ліків та каплів у ніс, і вони в нас стояли на її стільчику годувальному! Як же ж Віталіні було цікаво гратися з коробочками та пляшечками, безліч варіантів : діставати з коробочок і вкладати назад, знімати кришечки і закривати, розгортати інструкції... Клас!!!! Ми більше гралися баночками, ніж лікувалися, бо Віталіна відмовлялася що-небудь приймати, та й так і пройшло!!!





Погралися! Поснідали! Далі за традицією ранковий чай!!! П'ємо разом, і однаковий! Віталіна вже давно не хоче пити дитячих чаїв, та і їсти окрему їжу вона вже все меньше хоче їсти! То я роблю відразу собі і їй чай (такий як я п'ю, чорний з лимоном) - п'ється на ура! 
Це Віталіна з своїм чаєм!



Дивиться телевізор...



А це мій чай!!!


Вже чай десь подівся, і поки мама насолоджується своїм, Віталіна перейшла до хазяйнування в кухонних тумбочках!




В нас всі ранкові процедури разом із сніданком і чаєпиттям займають досить багато часу! Ми все робимо не спіша, і насолоджуючись нашою ранковою рутиною! Від коли ми проснулися і до цього моменту пройшло десь 2 години! Далі, зазвичай, ми збираємось на вулицю, ну хіба ми деколи лінуємось, або Віталіна засинає раніше! Сьогодні ми в гарному настрої, і йдемо гуляти! Погода просто супер! Тепло і приємно (+16 і сонячно)!!! 
Зараз наша калясочка все більше скучає, ми її все меньше використовуємо! Віталіна зовсім не хоче їздити... Але сьогодні вирішила спробувати погуляти з каляскою! Побачимо як буде!!!
Готові до прогулки! 



Сьогодні я вирішила не йти нікуди, не забирати пошту, нічого не купляти, а просто погуляти по парку та поблизу, понасолоджуватися погодою та красою!!!
Перш за все ми пішли на дитячий майданчик в нас в парку! І гойдалка це номер 1 в нашому списку!!!











Нагойдавшись до схочу, йдемо далі... Зазвичай, Віталіна вилазить по драбинці на ось цю споруду, сьогодні теж так було, але щось нормально сфотографувати не вийшло, покажу фото з іншого дня...


Після того як трохи походили по будиночку, пішли гуляти навкруги!
Ось який гарний листочок знайшовся!!!


Втомилася, треба перепочити :)



Пора вставати? 


Далі ми пішли до гойдалки для двох! Віталіна не дуже любить на ній гойдатись, але постояти біля неї та почіпати - це те, що треба!!!



З гойдалки на двох нас вигнали хлопчики, які хотіли покататись, то ми пішли гуляти по парку! Можна потрусити березу!



Нагулявшись у нас в парку, ми вирішили проїхатись трохи, пошукати цікавих місць для фото, і просто цікавих місць! Знайшли ми таке місце біля 28-ої школи! Там такі гарні великі клени, з яких вже нападало трохи листя! Віталіні взагалі листочки подобаються, а ще їх можна погризти трохи за корінчик! Клас!!!



Це вона дивилась на мене і помало присідала, чекала, що я на це скажу!!! 


- Ну що мам, можна мені присісти?


- Можна доню!!!
- Ура!!!




О! Листочок!!!




Ну, що? Йдемо подивимось, що тут ще є? 






Ми підійшли до ще одного клена, і тут Віталіна вирішила вже посидіти та детальніше подосліджувати листочки! 




Спочатку вона просто брала листочки, а потім я трохи підгребла більше листків до неї, їй сподобалося, і вона просто перебирала всі листочки, які були біля неї, роздивлялася, перевертала, та кидали на бік, розгортала їх, відгортала від себе, одним словом - весело було!!!






Після того ми встали, і потопали. На шляху нам зустрілася маленька сосоночка в листочках! 


Її теж хотілося потрусити, але не вийшло! Коль-коль!



Мамі захотілося фото з донею!!! :)


А це в мами на руках і з листочком! Ням-ням!




Біля цієї школи дуже гарна територія, багато дерев, кущиків, якось вдало все оформлено, ось які гарні берези там ростуть з гілками до самої землі, як штори!!!


Це щось Віталіна вигукує!!!







І ще ми знайшли калину! Вона на фото нам не вийшла така гарна як в реальності, на жаль! Але Віталіна так на неї заглядала, і поки я там фоткала її, вона рвала бубочки, давила їх в руках, а потім пхала пальчики в рот, мабуть скуштували трохи калини, не смачна вона, але кажуть, що корисна!!! 









Ось тут вона вже мабуть жує бубочки калини... :)



На цьому наша прогулянка завершилась! Добре нагулявшись, ми прийшли додому. Вже було 3 з чимось години! Поки мама завозить калясочку, Віталіна подзвонить по телефону!!! Хоча в неї є свій телефон (справжній, але не робочий), її все одно приваблює цей!



Каже: - Ало! Я на зв'язку!!! :) Вона справді там щось розказує, по свому!!!!


Пора нам вже спатоньки! Якраз добре поспати після прогулянки!!! Поки Віталіна спить, я сіла пришивати одинички до комбідресіка (цифра 11 на щомісячну фотку)! Ось такий вийшов результат, якось не дуже рівно, я спішила, щоб встигнути поки Віталіна спить! Але то нічого, на фото не буде видно!


Завтра будемо фоткатись!!!

Тим часом приїхав дід, дід взяв деякі речі, та поїхав забирати бабусю! 

Віталіна спала не дуже довго, через півтори години вона прокинулася, я ще пішла до неї, ще трохи ми повалялися разом! І десь в 6 годин вона встала! Ми посиділи на горщику, погамали, і незадовго прийшли баба з дідом! 

Ми повечеряли разом, і баба з дідом зайнялися закруткою грибів, привезених напередодні, а ми пішли в зал, поговорити з татом і гратися!

Ось так ми говоримо з татом по скайпу! :)


Деколи вона, коли бере, то блокує екран, і тоді нічого не видно... Так і тут!


Після того як ми поговорили, Віталіна почала втікати з залу. Вона завжди так робить! Їй не цікаво сидіти в одній кімнаті! Вона любить походити по квартирі, подосліджувати все, що трапиться на шляху!!! Ось тут трапилася бабина помада, точніше вона сама її дістала!!!


Це вона поки її гризе...




Оскільки баба з дідом були зайняті, то щоб вона не втікала до них на кухню, я загородили вихід з залу зайцем! Прекрасний охоронець брами вийшов! Вона його хотіла по всякому обійти, але здолати його все ж таки не вдалося!




Ну тоді прийшлося її забавляти! Іграшки вже не підходили, а телефончик мамин саме те, що треба! А потім і тапчики почала знімати... 


Трохи ми погралися! І Віталіну десь в годин 10 почало клонити на сон! Сьогодні нам не випало покупатися, бо ванна була окупована бабою з дідом, тому ми поїли кашку, і пішли лягати! Віталіна заснула десь пів 11-ої. Я ще з нею трохи лежала, бо вона зовсім не спокійно спала, і тут десь за 20 хв 12-та, сюрприз... Віталіна просинається :) назад вложити мені її не вдалося, тому ми пішли знов у зал!!! Мені ще треба було зробити деяку роботу в Інтернеті, а тим часом Віталіна собі веселилась, гралася іграшками і бігала босячком по залу!!! 
Це вона бігла, і щось її підкосило... :) 


Гупнула на коліна! Але це її не дуже засмутило!!!


Встала, і побігла далі!!!


Принесла мамі лялю!!!



Мама, "втіхаря" фоткає її, а це вона вже поняла це, і буде клянчити фотоапарат! Їй дуже подобається фотік! Телефон і iPad вона вже мала можливість подосліджувати, а от фотоапарат мама ще повністю в руки не дає!!! А так хочеться...





Ми ще подивилися декілька сьогоднішніх фотографій, і пішли знову спатки! Заснула дєтка десь біля першої години ночі, і я разом з нею...

Ось такий у нас вийшов гарний осінній день!
Дякуємо, що завітали!!!
До зустрічі!

You might also like:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...